Bedrijven

Dordrecht, oktober 2020,

Zoals gebruikelijk bieden wij omstreeks deze tijd, geheel vrijblijvend, onze aanbiedingen aan voor de allerlekkerste ambachtelijke december specialiteiten van Bakker Korteweg.

Met trots presenteren wij u  onze brede keuze in onderstaand overzicht. Laat u inspireren door de foto’s en de diverse mogelijkheden.

Wij bieden u de mogelijkheid om van meerdere specialiteiten een leuk pakket samen te stellen, geheel aangepast op uw budget. Ik attendeer u graag op  onze brievenbus pakketdoos voor pakjes avond. Nu niet altijd alle medewerkers en/of relaties regelmatig ‘op de zaak’ zijn is het wellicht praktisch om een geschenkje per post te verzenden. Daarin hebben wij meegedacht. Voor een klein prijsje pakt u groots uit! Als extra service voegen wij daar ook een voor deze tijd toepasselijk gedicht aan toe. Voor meer informatie stuurt u een email of belt u met onderstaand nummer.

Zoals u van ons gewend bent worden onze producten worden in een luxe geschenk verpakking geleverd. Bovendien verzorgen wij de aflevering zelf, waardoor de versheid extra gegarandeerd wordt.

Persoonlijke wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

N.B.: Voor de kwaliteit van onze producten staan wij garant, in onze ambachtelijke bakkerij worden uitsluitend de allerbeste grondstoffen verwerkt, 100 % roomboter en zuivere amandelspijs.

Met vriendelijke groet,

Dirkjan Korteweg

 

Email naar Bestellingen
Bellen

December assortiment